Referenciák
 • Referenciák, sikertörténetek.

  Vendégeim véleménye rólam.

  2010 szeptemberében kezdtem Kettlebellezni Zoli csoportos óráin. Mondanom sem kell, egyből megkedveltem az eddig számomra ismeretlen sportot.
  Hihetetlen volt számomra az órák intenzitása, a csoportos órák hangulata, változatossága és nem hazudok, ha azt mondom az órák keménysége. Amikor remegő lábakkal jöttem ki a teremből, sosem felejtem!
  Állóképesség növelés, erő növelés, erő-állóképesség növelés is egyszerre egyetlen eszközzel?! Igen, erre volt szükségem a konditermi évek után! :-)
  A mai napig ez a kedvenc eszközöm.

  Az elmúlt 6 év alatt, amióta hozzá járok sok újdonságot próbáltunk ki. "Haladtunk a korral". A funkcionális edzés igazán közel áll mindkettőnkhöz, így örömmel vetettem bele magam a TRX és Cross Training órákba.
  Amit különösen szeretek, hogy nincs két egyforma óra. Rengeteg eszköz áll rendelkezésünkre, így szinte végtelen variációk jöhetnek szóba. Egyik órán állóképességet fejlesztünk, a másikon inkább erőt, a harmadikon erőt is, állóképességet is...
  Nagyon fontosnak tartom, hogy ő valóban képzett edző, tisztában van az alapokkal és ezt át is adja minden vendégének!

  -- Jakab Zsolt --

  Tóth Ágnesnek hívnak, 35 éves vagyok. A sport kisgyermek korom óta jelen volt az életemben. 17 évig kézilabdáztam, majd a sorozatos térdsérüléseim miatt végül abba kellet hagynom az edzéseket. Soha nem voltam vékony lány, inkább izmos, sportos, de amikor több mint egy évig szinte semmilyen edzést nem végeztem, hipp-hopp fel is szaladt rám 20 kg. Amikor ismét elkezdtem mozogni irtózatosan nehéz volt minden gyakorlat. Eleinte csak laza kardió edzéseket csináltam, majd elkezdtem futni és kangoozni. A diéta betartásával szépen el is indult a fogyás, viszont a testem tónustalannak éreztem, nem voltam feszes. Hiába fogytam az összkép nem tetszett. Ekkor találkoztam Zolival (ennek már 3 éve) és elkezdtünk együtt edzeni. Hetente 2-3 alkalommal jártam/járok hozzá személyi edzésekre és eleinte sokszor a csoportos TRX, Crossfitt óráira is bementem. Mielőtt Zolival találkoztam a termekben ahová jártam rengeteg olyan edzőt láttam, akikről azt kell mondanom, hogy hiányzott náluk a megfelelő szaktudás (sajnos jelenleg is sok ilyen edzőt látok a mindennapokban). Ezért nagyon jó érzés azt tudni, hogy az edzéseim alatt egy olyan ember áll mögöttem, aki szakmailag érti a dolgát. Minden edzés alkalmával legyen az TRX, kettlebell, vagy akár a nagyobb súlyokkal történő guggolások....stb. tudom, hogy olyan ember az edzőm, aki tudja mit csinál. Folyamatosan korrigálja a mozdulataimat és szem előtt tartja azt is ha valami esetleg nem megy a régebbi sérüléseim miatt. Ráadásul Zoli emberileg is egy igazán kedves, megbízható, jó fej edző. :) Az elmúlt években sokat formálódtam, csinosodtam, de ami számomra még fontosabb lett újra állóképességem, izmosnak és egészségesnek érzem magam.

  --Tóth Ági --

   

  Most: 85kgElőtte: 105kgSándor Ferencnek hívnak, túl a negyedik x-en.
  Egy évvel ezelőtt még 105 kg. volt a súlyom, ekkor kezdtem el járni a Chili Fitness-be edzegetni, egyedül. A fitness teremben láttam Zolit, amint kettlebell személyi edzést tart. Tulajdonképpen fogalmam sem volt mi ez, de azonnal magával ragadott, beszéltem Zolival és már 7 hónapja személyi edzésre járok hozzá.
  Az első órákat követően olyan izmaimban is izomlázat éreztem, amelyekről azt sem tudtam, hogy léteznek, ráadásul a kettlebell egyszerre mozgat meg szinte minden izmot és ugrálni sem kell ahhoz, hogy zsírégető szintre menjen fel a pulzusom, ezt egyhelyben állva is meg lehet oldani.
  Az elmúlt 7 hónap alatt, amióta Zolihoz járok edzésre, 20 kg-mal vagyok kevesebb, teherbírásom, állóképességem nőtt és mind fizikailag, mind lelkileg sokkal erősebb lettem.

  --Sándor Ferenc --

   

  Igazából én véletlenül kerültem kapcsolatba a kettlebellel. A konditeremben ki volt plakátozva, hogy új csoport indul, gondoltam megnézem magamnak mi akar ez lenni. Tulajdonképpen fogalmam sem volt mi ez, de azonnal magával ragadott. Tetszett benne, hogy egyszerre ad állóképességet, növeli az izmokat, nem kell órákig edzeni. Ha jól csinálod, úgysem bírod túl sokáig. :D Aztán szépen függővé tette az embert, másfél év alatt nemhogy megunni nem sikerült, hanem egyre inkább beszippantott. :) Azóta túl vagyok az 1000 swing teszten, voltam snatch versenyen Cegléden, ahol a 4 fős csapatoknak 2000 snatchet (16 kg) kellett megcsinálni minél rövidebb idő alatt (II. hely). Megy 5 perc alatt 100 snatch a 24kg-ossal. És az ember mindig talál új kihívásokat, feladatokat amiket célként tűzhet ki maga elé és még elhivatottabban ragadja a kezébe a golyót. Nem új irányzat ez, hanem tradíciókkal rendelkező módszer, működő nemzetközi szervezettel, jól felkészített instruktorokkal (gondolok itt Zolira). Persze az emberek nagy többsége azt sem tudja eszik vagy isszák. Első hallásra sokan lenézőek vele szemben (tapasztalat), de bárkivel állom a kihívást (egy laza snatch tesztre :D). Persze nem könnyű, minden edzésen meg kell halni, de az eredmény nem marad el! Állóképességed olyan lesz, mint Lance Armstrongé, tested mint egy görög istené, erőd, mint egy oroszláné! Szóval én csak annyit mondok: Gondolkodj nagyban, cselekedj helyben!

  -- Bodnár Ádám --

   

  Több mint 4 éve járok Zolihoz funkcionális edzésekre, kezdetben TRX –re majd 2013 óta CrossTraining csoportos edzésekre.
  Ez az edzésforma maximálisan hozzájárul a jó kondíciómhoz és a megfelelő erőnléthez. 2 gyermekes anyukaként kevés időt tudok a mozgásra szánni, de heti 2 edzéssel karban tudom magam tartani és a 4 év alatt még egyszer sem kellett fogyókúráznom? Tónusosabbak lettek az izmaim, és nagyobb lett a teherbírásom. Napi 8-10 órát ülök a számítógép előtt, ezért is különösen preferálom ezt az edzésformát, hiszen minden testrészemet megmozgatja, különösen fontos volt számomra, hogy a hátizmom megerősödjön.
  Minden edzés más és más, a gyakorlatokat szinte személyre lehet szabni, a variációk lehetősége pedig számtalan. Ezért sosem unalmas. Az új kihívások pedig (nagyobb súly, hosszabb időegység, új gyakorlatok) teszik igazán színessé az edzéseket. Zoli mindig beépít kardió jellegű gyakorlatokat is, illetve nagyon fontosnak tartja az edzések során, hogy testünk minden részét átmozgassuk.
  Nagy hangsúlyt fektet arra, hogy milyen a gyakorlatok kivitelezése, hiszen sok múlik azon, hogy helyesen végezzük el a különböző feladatokat – legyen az kettlebell, TRX, saját testsúlyos gyakorlat vagy súlyemelés. Így akár rövid idő alatt is látványos fejlődést lehet elérni. Határozottan állítom, hogy rengeteget erősödtem amióta Zolihoz járok, és bár a crossfit nem egy könnyű sport, de megtalálhatja benne bárki a számítását. Ráadásul a csoportos edzések nyújtotta motiváció átlendít bennünket a nehéz feladatokon is és a kihívások még jobb teljesítményre sarkallnak.

   

  -- Noémi Földeáki --

   

  Több, mint 2 éve kezdtem Zolihoz járni személyi edzésre. Célom volt a fogyás, erősítés. Eleinte még csak heti 2x jártam, majd annyira beszippantott az egész edzés világa, illetve a változások, amiket elértem, hogy azóta beleszerettem a crossfit-be, és majdnem napi szinten megyek edzésekre. Megismertem a Kettlebellt, amit annyira megszerettem, hogy ide haza is beszereztem magamnak egyet, ha netalán tán nem jutnék el egy edzésre, akkor itthon tudjam pótolni. A mérleg továbbra se a barátom (tudom, az izom nehezebb, mint a zsír :) ), viszont a célomat elértem, 2-3 ruhamérettel kisebbet hordok, és sokkal több energiám van a napi dolgokhoz, mint az edzések előtt volt. Állandóan új célokat tűzök ki magam elé, amiben folyamatos segítséget kapok, úgyhogy nincs megállás.

  -- Gulyás Gabi --

Üzenet küldés:


Edzések
Cross
Tréning
Bánszegi Zoltán
Erőnléti edző  06 30 959 0018